FIN CH

FLINKBEIN ENERGICZNY

"Zeppe "

 

 • syntynyt 30.11.2006
 • isä: FLINKBEIN WOLEC
 • emä: Flinkbein Quella Rosa
 • om. Marjo Suorsa

 • valkoinen tummin merkein, pitkä häntä
 • sukutaulu


 • Myös Zepelle, niinkuin "perinteiden mukaan" niin monelle muullekin nuorelle PONin alulle, ihka ensimmäinen tärkeä esiintyminen näyttelykehissä ja tulevan näyttelyuran avaus, on tapahtunut PON KATSELMUKSESSA.
  Zepelle tämä tärkeä päivä oli 18.08.2007 Sipoossa, ja tuomarina tällä kertaa toimi Lena Danker, Suomesta.
  Zeppe oli urospentujen 4.s, heti velipoikansa Paavon jäljessä.

  Seuraava kehässä käynti tapahtuikin sitten jo "virallisissa luokissa", eli 10 kk ikäisenä SSKY ERIKOISNÄYTTELYSSÄ 30.09.2007 Hyvinkäällä, Wanhan Willatehtaan tiloissa. Tuomari oli puolalainen Jerzy Prywinski . Junioriluokassa ensi kertaa esiintynyt Zeppe, oli ERI 1 ja sai tästä näyttelystä ensimmäisen sertinsä.

  Toiseen viralliseen näyttelyyn Zeppe lähti suoraan Helsingin Voittajanäyttelyyn, 09.12.2007. Täällä tuomarina toimi Puolan PON-kerhon puheenjohtaja, Anndrej Stepinski. Arvostelu oli loistava, ja tuloksena hienosti ERI2.

  Myös tottelevaisuutta Zeppe on harjoitellut Marjon kanssa. 16.09.07 järjestettiin PON-kerhon jo tutuksi tulleet omat AGILITY- JA TOKO-MESTARUUSKISAT. Zeppe osallistui Tokomestaruuskisojen hihnaluokkaan, kilpailujen nuorimpana koirana, vain 9,5 kk ikäisenä.
  Hihnaluokan liikkeet perustuvat tottelevaisuuskokeiden alokasluokkaan, mutta niitä on helpotettu ja kaikki liikkeet voidaan tehdä koira hihnassa ja koiraan koskeminen on sallittua. Ylimääräisistä käskyistä ei sakoteta kovinkaan ankarasti. Koiran palkitseminen/motivoiminen esim. namilla on sallittua liikkeiden välillä.

  Hienosti alkoi Marjon ja Zepen toko-ura, saavutuksena Hihnaluokan 3.s sija pistein 96p.