FIN MVA

FLINKBEIN EMBLEMAT

"Paavo "

 

 

 • syntynyt 30.11.2006
 • isä: FLINKBEIN WOLEC
 • emä: Flinkbein Quella Rosa
 • om. Tuuli Harjunpää & Tiina Heino

 • tummanharmaa, töpö-häntä
 • sukutaulu


 • Turku 05.08.07 ROP VOITTAJAT kolmessa sukupolvessa


  Turku 05.08.07 "pikku perhe": ROP Wole,VSP Fanny ja ROP PENTU Paavo

  Paavo muutti äitinsä ja isänsä kotikonnuille Poriin, vanhempiensa omistajien yhteishuoltajuuteen. Pääsääntöisesti Paavo tosin asustelee äitinsä Fannyn kanssa, Tuulin ja Vellu-vanhuksen seurana.

  Paavolla on kaunis, tummanharmaa karva ja ihana vinhasti heiluva pikkuinen töpö-häntä. Muutenkina Paavo on erittäin aurinkoinen,iloinen ja ystävällinen PON-poika, joka tulee toimeen kaikkien kanssa, ja nauttii suunnattomasti rapsutuksista.

  Paavolle ensimmäinen esiintyminen näyttelykehissä tapahtui Tampereen pentunäyttelyssä 17.05.2007, josta kotiintuomisina Pavolla olikin iso ROP PENTU-pokaali ja arvostelussa kehumiset hienosta käyttäytymisestä ja upeista liikkeeistä.

  Seuraava koitos Paavolla oli esiintyä yhdessä isänsä ja äitinsa kanssa Porin kansainvälisessä näyttelyssä 28.07.2007, jonne tuomarivieras oli saapunut Belgiasta. Vanhempiensa töppösen jäljissä kulkien, Paavo-poika oli täälläkin ROP-pentu.

  Kolmas näyttelykoitos Paavon elämässä olikin varsinaista sukujuhlaa :-).
  Turun kaikkien rotujen näyttelyssä 05.08.2007 olikin polskeja mukana peräti kolmessa sukupolvessa - vauvasta vaariin, ja vieläpä koko perhe koossa.
  RODUN PARAS PENTU oli poika Paavo,
  ROP, RODUN PARAS oli iskä Wole ja
  ROP VETERAANI
  oli vielä tosipirteä kymmenvuotias isoisä Pompula, Flinkbein Kompletny-Pon.
  Äiti-Fanny oli myös paikalla ollen näyttelyn VSP.
  Tosi upea päivä koko perheeltä !!!

  Paavolle, niinkuin niin monelle muullekin nuorelle PONin alulle, erittäin tärkeä esiintyminen näyttelykehissä, tapahtui kerhon omassa PON KATSELMUKSESSA, 18.08.2007. Tuomarina tässä tapahtumassa toimi Lena Danker, Suomi. Tuloksena Paavolle oli urospentujen 3.s