C.I.B. , FI, EE, LV, LT & BALT MVA, BALTW-10

FLINKBEIN FELKA PIEKNOSC

"Ella "

 

 • syntynyt 20.11.2007
 • isä: Cedr Moscic
 • emä: Radosna Goralka z Banciarni
 • om. Kristiina Viljanen

 • valko-harmaa, pitkä häntä
 • Tutkimustuloksia
  lonkat A/A
  silmät terveet
  kilpirauhanen terve,
  TSH, T4 terveet, TGA negatiivinen
 • multivalio
 • Kansainvälinen valio
 • sukutaulu

 • *******************************************************************************************************

  Myös Ellalle, samoin kuin "perinteiden mukaan" niin monelle muullekin nuorelle PONin alulle, ihka ensimmäinen tärkeä esiintyminen näyttelykehissä ja tulevan näyttelyuran avaus, on tapahtunut PON KATSELMUKSESSA.
  Ellalle tämä tärkeä päivä oli 16.08.2008, ja paikka Sälinkää. Tuomarina toimi Barbara Wojcik Puolasta. Ellan sijoitus olikin upeasti
  BEST IN SHOW 3 PENTU

  Ella kävikin loppukesän aikana muutamissa pentunäyttelyissä sijoitusten ollessa upea RODUN PARAS PENTU .
  Ella kävi harjoittelemassa kehäkäyttäytymistä myös muutamassa Match Showssa, ja jopa niissä Ella pääsi palkinnoille ja sijoille 1-4 luokassaan.


  Ensimmäiseen "viralliseen" näyttelyyn Ella lähti SSKY Erikoisnäyttelyyn, jossa Ella kilpaili junioriluokassa. Sijoitus ensimmäisestä näyttelystä oli upea, kolmanneksi paras narttu ja ensimmäinen sertifikaatti.
  Seuraava sertifikaatti tuli keväällä 2009 Harjavallasta Salvatore Tripolin arvostelemana.

  Muutamissa näyttelyissä Ella kävi myös nuortenluokissa, ja sen viimeisen valionarvoon vaadittavan sertifikaattinsa, yli 2v iässä, Ella nappasi vuotta myöhemmin Harjavallassa. Siellä tuomarina toimi puolalainen rodun erikoistuomari Ewa Buklad. Hän sijoitti Ellan rodun parhaaksi ja sateisen päivän päätteeksi ryhmäkehässä myös RYP 2 arvoiseksi.


  Kaunis Ella on käynyt näyttelyissä myös ulkomailla.
  Ensimmäiseen kansainväliseen näyttelyyn ulkomailla Ella lähti Liettuaan, Druskininkaihin, elokuussa 2009. Sieltä kotiin tuomisina olikin kaksi Liettuan sertifikaattia, CACIB, ja VSP -arvo.

  Seuraava näyttely oli lokakuun lopulla Latviassa, Rigassa. Siellä järjestettiin kaksi kansainvälistä näyttelyä, joista Ella sai 2 x sert ja CACIB, ja oli toisena päivänä vastakkaisen sukupuolen paras ja toisena päivänä rodun paras PON.

  Myös Eestissä Ella on käynyt näytelmissä.
  Tartossa loppuvuodesta 2009, Ella esiintyi kahdessa kansainvälisessä näyttelyssä. Sieltä myöskin tuli 2 x sert ja CACIB, ja VSP sekä ROP arvot :-) .


  Keväällä 2010 Ella käväisi Rakveressa, Eestissä, yhdessä Vimman kanssa. Täällä Ella oli rodun paras, ROP ja valioitui Eestin valioksi. Tuomarina rodulla toimi puolalainen, paljon polskeja arvostellut Elzbieta Schwalibog. Hän otti myös ryhmäkilpailut, ja taas Ella arvostettiin puolalaisen mittapuun mukaan ryhmäsijoituksen arvoiseksi. Tällä kertaa Ella oli RYP 3

  Viimeisen kansainvälisen muotovalion arvoon vaadittavan CACIBin Ella sai lokakuun 2010 lopulla Rigasta, Latviasta, Baltian Voittaja -näyttelystä. Siellä Ella oli VSP ja sai myös tittelin BALTW-10


  Ella on aloittanut myös toko -treenit keväällä 2010, ja osoittautui heti oikein mallikkaaksi oppilaaksi. Ella nauttii tekemisestä ja kaikki on kivaa :-)

  Muutenkin Ella on oikein iloinen tyttönen, ja
  AIVAN MAHTAVAN KOVA NAURAMAAN .