INT CH, PL JMVA, PL & RUS & RKF MVA
EUW-08
FLINKBEIN DLA KONTEKST
"Janne "

 

 

 • syntynyt 23.02.2005
 • isä: Alasz z Gangu Dlugich
 • emä: Flinkbein Swietny
 • om . Grzegorz Robak, Puola

 • valkoinen mustin merkein, töpö-häntä
 • lonkat A/A
 • sukutaulu


 • Puolalaistunut Janne on ehtinyt käydä ahkerasti näyttelyissä hyvällä menestyksellä.

  Aivan ensimmäinen näyttely Jannella oli Maailman Voittaja-näyttely, jossa Janne luokkansa nuorimpana otti hienosti ERINOMAISEN.
  Joulukuussa 2006, 03.12.2006, NOWA RUTA, PUOLA, Janne oli Juniori-voittaja, saaden juniOri-sertifikaatin ja ollen lopulta ryhmäkilpailuissa JUNIOR BEST IN SHOW 2

  Helmikuussa 2007 Janne kävi näyttelyssä Venäjällä, MOSKOVASSA , jossa järjestettiin kaksipäiväinen näyttelytapahtuma. Näyttelyt järjestettiin 24.02 ja 25.02, ja Janne-poika itse oli täyttänyt 15 kk juuri edellisenä päivänä, eli 23.02, ja pääsi näinollen ikänsä puolesta aivan ensimmäistä kertaa kilpailemaan myös CACIBeista.
  Janne olikin molempina päivinä ROP, RODUN PARAS ja kotiintuomisina pojalla oli tittelit Champion of Russia ja Champion of RKF ,sekä 2 x CACIB . Tämä on ainoa näyttely Venäjällä, jossa jo yhdellä sertifikaatilla tulee valioksi, vaikkei vielä olisikaan kotimaan valio.

  11.03.2007 oli näyttely Puolassa, JAROSLAWissa , jossa Janne kilpaili junioriluokassa, ollen sekä ROP JUNIORI että koko RODUN ROP.
  Viimeisen Puolan JUNIORI VALIOON vaadittavan sertifikaatin Janne sai Katowicen kansainvälisestä näyttelystä. Janne oli siellä JUNIORI VOITTAJA ja RODUN PARAS JUNIORI .
  Photobucket
  Hyvin jatkuu Jannen näyttelyura. Opolen kansinvälisessä näyttelyssä 28-29.04, Janne oli polskien ROP JUNIORI sekä koko näyttelyn BEST IN SHOW JUNIORI , ja Krakovan kansainvälisessä näyttelyssä 24.06.2007 Janne oli VASTAKKAISEN SUKUPUOLEN PARAS, VSP saaden sekä sertifikaatin, että CACIBin.

  08.06.2007 järjestettiin EUROOPAN VOITTAJA-NÄYTTELY ZAGREB'ssa, KROATIASSA. Polskit olivat kehässä perjantaina ja tuomari oli Jaroslav Matyjas. Vaikka emme itse päässeetkään osallistumaan tähän näyttelyyn, edusti Janne Flinkbein koiria aivan upealla tavalla. Nuortenluokassa kilpaillut Janne oli TOISEKSI PARAS UROS, PU2 saaden Kroatian sertin ja siirtyvän CACIBin. Lisäksi Janne on Vara-Eu.Winner.

  Viikonloppuna 22-23.09.2007 järjestettiin Puolassa Puolan PON-club show. Mukana polskeja oli 73. Nuorimmat olivat ”vauva”-luokasta, 5-7kk, ja vanhin 12v veteraani. Janne oli katselmuksessa nuortenluokan urosten voittaja, ja antoi erittäin kovan vastuksen Mazurille, sillä tuomari juoksutti parhaan uroksen valinnassa näitä kahta pitkään keskenään, ja mietti näiden kahden välillä urosten voittoa.

  10-11.11.07 järjestettiin Poznanissa kansinvälinen näyttely, joka tietenkin siis oli Puolan Voittajanäyttely. Vielä nuortenluokassa kilpaileva Janne, Flinkbein DLA KONTEKST , oli tämän Voittajanäyttelyn VASTAKKAISEN SUKUPUOLEN PARAS, VSP , saaden CACIBin ja sertifikaatin lisäksi vielä tittelit PL VOITTAJA -07 sekä "KESKI JA ITÄ-EUROOPAN VOITTAJA".

  10.02.08 Rzeszow'n kansainvälisessä näyttelyssä Janne sai viimeisen valionarvoon vaadittavan Puolan sertifikaatin, ja on nyt PUOLAN MUOTOVALIO. Janne oli tässä näyttelyssä VSP, VASTAKKASISEN SUKUPUOLEN PARAS, saaden myös seitsemännen CACIB'in

  Sunnuntaina 13.04.2008 järjestettiin Bydgoszcz'ssa Puolan polskien tärkein näyttely, CLUB SHOW 2008 . Näyttelyssä oli mukana tietenkin myös Janne, joka nyt esiintyi ensimmäistä kertaa Puolan näyttelyissä VALIOLUOKASSA. Jännitys oli kova seuratessani urosluokkia.
  Tuomari kuitenkin valitsi Jannen parhaaksi urokseksi ja päivän päätteeksi Janne kilpaili vielä NÄYTTELYN PARHAAN –arvosta, ollen lopulta KOKO NÄYTTELYN VOITTAJA !

  Kaikki tulokset näyttelystä runsaiden kuvien kera löytyvät täältä linkistä
  TÄHTIHETKIÄ/ CLUB SHOW 2008, TULOKSET JA KUVIA

  26.04.2008 Puolassa järjestettiin kansainvälinen näyttely, jossa Janne sai viimeisen KANSINVÄLISEN MUOTOVALION ARVOON VAADITTAVAN CACIB'n JA ON NYT SIIS MYÖS INT CH

  Photobucket Photobucket
  son and father,Flinkbein Dla Kontekst & Alasz z Gangu Dlugich
  Photobucket Photobucket