polski owczarek nizinny - lagotto romagnolo

Näiltä sivuilta löydät vuoden 2002, kaikkein uusimmat päivitykset, meille tärkeät asiat,tapahtumat ja kuvat.

UUSINTA UUTTA !!! 2002

Syntynyt
Flinkbein Modelkan ja Flinkbein Nokautin pentue on syntynyt 19.12.2002
Kurkkaapa lisätietoja sivuilta Pentueet
Viikonloppu 7-8.12. 2002 - yhtä juhlaa !!!!
Lauantaina, 07.12.2002 kotomaan kamaralla järjestettiin "Suomen päänäyttely", Kansainvälinen Koiranäyttely - VOITTAJA 2002 - Helsingissä.
Flinkbein Srodek voitti junioriluokan urokset ja oli mahtavasti näyttelyn PU4, saaden voittajatittelin JW-02.
Sisarensa Flinkbein Swietny puolestaan voitti junioriluokan nartut ja oli aivan upeasti koko näyttelyn PN2, saaden myöskin voittajatittelin JW-02.
Flinkbein Puchar Pies puolestaan oli rodun ROP, saaden tittelin W-02. Lisäksi se, ensimmäisenä Suomen Voittajanäyttelyssä ykkösryhmässä sijoittuneena polskina, nostettiin ryhmäkehissä niinkin korkealle, kuin RYP 2 .
Viiden parhaan uroksen ja nartun joukossa olivat myöskin PU3 sijoittunut pikkusisarusten iskä, Flinkbein Kompletny Pon , sekä myöskin PN 3 sijoittunut Heidelind's Truth is Out There , jolle siirtyy narttujen CACIB.

Sunnuntaina oli vastaava kansainvälinen näyttely, Ruotsin Voittajanäyttely -2002, Tukholmassa. Myös tässä näyttelyssä Flinkbein Puchar Pies oli ROP ja kotiintuomisina tuli SV-02 titteli, samoin kuin S MVA titteli. Lisäksi Puchar nostettiin ryhmäkilpailuissa 10 joukkoon.
Pentusuunnitelmia
Flinkbein Modelka on astutettu Flinkbein Nokautilla, ja pentueen odotetaan syntyvän jouluksi, eli 21.12.2002
Pentueet
Pon-hurmuri, Figiel Hajko-Nerita, on saanut omat sivunsa
FIGEL
10.11. 2002 PARIS
EUROOPANVOITTAJANÄYTTELY
10.11 2002 Pariisissa pidetyssä EUROOPAN VOITTAJA NÄYTTELYSSÄ Flinkbein PON'it ottivat 4 mahdollisesta tittelistä peräti 3.
Sisarukset Flinkbein Srodek ja Flinkbein Swietny molemmat voittivat oman luokkansa, ja saivat tittelin EuJW-02

Junioriluokissa ei siellä valittu ROP junioria, eivätkä junnut kilpailleet aikuisten koirien kanssa ROP tittelistä.

Flinkbein Puchar Pies puolestaan oli näyttelyn ROP ja sai myös tittelin EuW-02 . Lisäksi Puchar valitiin ryhmäkehissä 9 joukkoon , mutta ei sitten sijoittunut 3 valitun joukkoon.

Narttujen avoimessa luokassa, johon oli ilmoitettu peräti 13 koiraa, kilpaili Wiklina z Wielgowa, joka sijoittui V2 ja hävisi siis vain sisarelleen, Wazka z Wielgowalle.

Narttujen valioluokassa kilpaili myös Flinkbein Kochany-Krolowa , joka myös sijoittui luokassaan ja oli V4.

VSP ja EuW-02 oli valioluokan nartuissa kilpaillut, Puolan tämän vuoden voittoisin narttu, Malina z Gangu Dlugich.

Ja vielä pikkuinen uusi tulokas, Figiel Hajko Nerita , oli luokkavoittaja urospennuissa. Urospennuissa kolmanneksi tuli Flinkbein Tatus Powab.
Myöskään pentuluokista ei valittu ROP tai VSP pentua, eivätkä ne kilpailleet isossa kehässä.

19.10. 2002 HYVINKÄÄ
Flinkbein PON'it ovat levänneet kesän näyttelyturneen jälkeen, mutta lagotto romagnolo -poika Peterpan kävi 19.10.02 Hyvinkäällä, Spanieliliiton päänäyttelyssä, joka siis oli myös lagotto romagnolo- rodun erikoisnäyttely.

Pansi oli näyttelyn VSP, ja näyttelyn ROP oli Peterpanin 9kk 3pv ikäinen tytär Mandarabam Mezzaluna .
Tässä Spanieliliiton päänäyttelyssä valittiin myös näyttelyn Best In Show VSP- koirat, ja Peterpan oli enlantilaisen 8-ryhmän erikoistuomarin valitsemana BIS 3 VSP

14. 09. 2002 PORVOO
14.09.2002 Porvoossa kaikkien rotujen näyttelyssä, juuri edellisenä päivänä 1 v synttäreitään viettänyt Flinkbein Srebro oli toista kertaa kehissä, sai toisen sertinsä, ja oli PU2.

Tämän näyttelyn VSP-koira oli nuortenluokassa kilpaileva Flinkbein Quella Rosa , joka myöskin otti näyttelystä toisen sertinsä.
VSP-veteraani näyttelyssä oli, nuorekkaalla olemuksellaan tuomarin hurmannut, Flinkbein Czary

Uusia kuvia vuoden 2002 katselmusvoittajista on lisätty
PON KATSELMUS sivuille.
08. 09. 2002 PON TOKOMESTARUUSKISAT
08.09.2002 Järjestettiin Lohjalla perinteiset PON TOKO - JA AGILITY MESTARUUSKISAT.
Tänä vuonna mukana tokossa oli ensimmäistä kertaa Hihnaluokka. Hihnaluokan kaksi parasta koiraa saivat täsmälleen saman pistemäärän ja tuomari päätti liikekohtaisten piste-erojen vertailun perusteella, kummalle voitto meni.
Vuoden 2002 TOKON HIHNALUOKAN VOITTAJA on Flinkbein Puchar Pies 96,5 pisteellä.
07. 09. 2002 TUOMARINKARTANO, HELSINKI
07.09.2002 Tuomarinkartanossa, Helsingissä, kaikkien rotujen näyttelyssä, ensi kertaa aikuisluokissa kilpaillut, 11,5 kk Flinkbein Srebro sai ensimmäisen sertinsä ja oli näyttelyn VSP.

Tämän näyttelyn ROP-koira oli "Kingin" sisko, Flinkbein Swietny , joka aloitti ryhmäkilpailuissa melkein yhtä upealla menestyksellä, kuin veljellään Srodekilla oli kaksi viikkoa aiemmin : 11,5 kk "Minski" nostettiin ryhmissä 8 parhaan joukkoon. !!!

25. 08. 2002 HEINOLA
25.08.2002 Heinolan kaikkien rotujen näyttelyssä, junioriluokan 11 kuukautinen Flinkbein Srodek oli ROP, sekä myös todennäköisesti nuorimpana ryhmäkilpailuissa aikuisluokissa sijoittuneena RYP 5 .
VSP näyttelyssä oli Flinkbein Ponetny Perla , joka sai myös kolmannen sertinsä ja tuli Suomen Muotovalioksi. Onnea Sola !!!
ROP VETERAANI tässä näyttelyssä oli Flinkbein Czary
24. 08. 2002 KOUVOLA
24.08.2002 järjestettiin Kouvolassa , auringonpaahteisella raviradalla, kaikkien rotujen näyttely.
Flinkbein Quella Rosa käväisi kehässä kesätauon jälkeen, oli PN2 ja sai ensimmäisen sertinsä.
17. 08. 2002 PON-KATSELMUS
17.08.2002 järjestettiin Suomen Pon-kerho - Finska PON-clubben erikoistapahtuma, PON-katselmus. Tuomarina tässä näyttelyssä toimi Lotta Bergström, Ruotsista.

Pentujen BIS-voittaja oli Heidelind's Truth is Out There ja Flinkbein Nokaut'in tytär, Marquee Fiddle-Faddle ja BIS 2, sekä siten myös VSP pentu, oli Flinkbein Elitan poika, Tuus Artchie Bunker

Aikuisten koirien, vuoden 2002, PON-katselmuksen BIS-VOITTAJA on Flinkbein Puchar Pies , BIS 2 ja samalla myös VSP on Wiklina z Wielgowa , BIS 5 on 11 kuukautinen Flinkbein Srodek , BIS 7 Flinkbein Eterin poika Marquee Even Steven ja valitettavasti kehän pyörittäjälle kävi kömmähdys ja BIS-sijoitukseen oikeutettu Flinkbein Swietny unohdettiin kutsua kehään. Swietnyn sijoitus oli kuitenkin PN 4, ennen nyt loppukehissä BIS 6 sijoitettua koiraa.

Vuoden 2002 PON-katselmuksen, BIS VETERAANI on 10-vuotias, tuomarilta erityistä kiitosta nuorekkuudestaan saanut Flinkbein Czary , katselmuksen BIS 2 VET, ja samalla siis myös VSP on Flinkbein Eter , joka puolestaan sai kiitosta mahtavista liikkeistään.
PARAS ISÄ , eli urosten jälkeläisluokan voittaja, on Flinkbein Eter
PARAS ÄITI, eli narttujen jälkeläisluokan voittaja, on Flinkbein Czary , toiseksi tuli Flinkbein Miedziany , kolmanneksi äitiluokassa Wiklina z Wielgowa , neljäs oli Heidelind's Truth is Out There .
PARAS PARI oli isä ja poika Flinkbein Eter ja Flinkbein Puchar Pies

10.08.2002 jäsjestettiin Nastolassa Lagottojen kesäpäivät. Peterpan ei itse osallistunut Lagottojen CLUB-SHOW'hun, mutta Pansin jälkeläiset kylläkin. Pentujen voittaja, eli LAGOTTOJEN BIS PENTU on 17 osallistujan joukosta Peterpanin poika Mandaraban Maliardo ja BIS 2 PENTU eli siis VSP pentu, on Peterpanin tytär Mandaraban Maga Minuscola . Kuvia voittajasta tulossa myöhemmin isin sivuille.
04.08.2002 Scheffelfältets Lucky Luke ehti käväistä Liettuassa, Palangassa, näyttelyssä ja kotiin tuli Liettuan sert, sekä myöhemmin CACIB. ROP veteraani tässä kansainvälisessä näyttelyssä oli Flinkbein Czary .
28.07.2002, Rauma
Rauman kaikkien rotujen näyttelyssä nuori Flinkbein Srodek valloitti yleisönsä, ohitti kaksi kansainvälistä valiota ja oli upeasti päivän ROP.

27.07.2002, Lohja
Lohjan ryhmänäyttelyssä ROP puolestaan oli, myös junioriluokassa kilpaillut koira, Flinkbein Eterin tytär, Marquee Ear Duster , ja samana päivänä.......
27.07.2002, Kajaani
.......toinen Flinkbein Eterin tytär, Vauhtipyörän Rozika oli näyttlyssä PN 2 ja sai sertin. ROP pentu tässä näyttelyssä oli puolestaan Flinkbein Kompletny Pon'in poika Jagodas Bryla Kompletny
Tänä viikonloppuna pidimme ansaittua lepotaukoa näyttelyistä joten aikaa jäi myös sivujen päivittämiseen.
Keväällä syntyneet T-pennut ovat nyt saaneet kuvansa
NUORET TÄHDET sivuille.
Srodek, Srebro ja Swietny ovat myös saaneet omat sivunasa. Löydät ne UROKSIA ja NARTTUJA sivuilta .
13.07.2002, Mikkeli
13.07.2002 Mikkelin kaikkien rotujen näyttelyssä ROP oli Flinkbein Puchar Pies ja PU2 10 kk samana päivänä (13.7) täyttänyt Flinkbein Srodek . VSP puolestaan oli Srodekin sisko, Flinkbein Swietny , ja näyttelyn PN 2 sekä myös ROP VETERAANI, Flinkbein Czary .
Näin nämä sisarukset saivat 2 ensimmäistä sertiään 2 viikon sisään, 3 ensimmäisestä näyttelystään.
05.07.2002, Amsterdam
05.07.2002 Amsterdamin Maailmannäyttelyssä sisarukset kilpailivat junioriluokassa, luokkansa nuorimpina, 9,5 kk ikäisinä. Ikäänsä nähden menestys molemmilla, sekä Flinkbein Srodekilla että Flinkbein Swietnyllä oli mahtava, molemmat luokkansa toiseksi parhaina, V2, "vara-voittajina". Flinkbein Puchar Pies , joka myöskin sain arvosanan erinomainen, oli hienosti luokkansa kolmas, V3 .
Erinomaista näyttelyssä saivat myöskin nuortenluokan Radosna Goralka z Banciarni , sekä valioluokassa Flinkbein Kochany-Krolowa ja Heidelind's Truth is Out There .
29.06.2002, Loimaa

29.06.2002 Loimaan kaikkien rotujen näyttelyssä Flinkbein Srodek esiintyi ensimmäistä kertaa "virallisesti" näyttelyssä, junioriluokassa, 9kk ja 2 viikon iässä. Aloitus oli loistava, sillä sijoituksena oli heti ROP ja ensimmäinen sert .
VSP näyttelyssä oli toinen junnuluokan koira,
Flinkbein Eterin tytär, Marquee Ear Duster

30.06.2002,KV Forssa

30.06.2002 Forssan kansainvälisessä näyttelyssä puolestaan Flinkbein Swietny otti ensimmäisen sertinsä, ollen PN3.
Velipoika Flinkbein Srodekoli tässä näyttelyssä upeasti PU2.

ROP VETERAANI näyttelyssä oli sisarusten Sari-mummo Flinkbein Czary

16.06.2002, KV Pärnu Eesti

16.06.2002 Pärnun kansainvälisessä näyttelyssä Scheffelfältets Lucky Luke käväisi kehässä, melkein vuoden tauon jälkeen. Tuloksena mukavasti ROP ja Eestin sert, sekä CACIB.
Matkaseuraksi mukaan lähtenyt veteraani-rouva Flinkbein czary puolestaan oli ROP VET.

09.06.2002 PARAINEN

Paraisilla pidetyissä Agility-kilpailuissa Flinkbein Elita otti viimeisen agilityvalioon vaadittavan kumansa, ja sai toisena PONina Suomessa agilityvalion arvon. Koska Elita on myös Suomen muotovalio, tuli siitä Suomen ensimmäinen KAKSOISVALIO

ONNEA , mahtavan työn tehneelle Tommi Raita-aholle !

Helsinki, Tuomarinkartano 09.06.2002

09.06.2002 Tuomarinkartanossa, järjestetyssä pentunäyttelyssä, ROP PENTU oli Flinkbein Srebro . VSP pentu tässä näyttelyssä oli Ilonan (Heidelind's Truth is Out There) tytär Marquee Fiddle-Faddle
Ryhmäkilpailu oli myöskin "Kingille" voittoisa, sillä se sijoittui upeasti, ollen RYP 3

09.06.2002 Pietarsaari

Pietarsaaressa, samana päivänä, oli myös näyttely. Tässä näyttelyssä ROP oli vielä junioriluokassa kilpaillut Flinkbein Rycina 'Ladna , joka näin sai myös toisen sertinsä. Onnea.

Tuusula, 02.06.2002

02.06.2002 Tuusulassa, helteisellä urheilukentällä järjestetyssä kaikkien rotujen näyttelyssä, ROP PENTU oli Flinkbein Srodek .
Puolen vuoden tauon jälkeen näyttelyissä käväissyt Radosna Goralka z Banciarni sijoittui Tuusulassa PN2, saaden samalla toisen sertinsä.

ROP Tuusulassa oli Heidelind's Truth is Out There , joka samalla sai myös ensimmäisen ryhmäsijoituksensa, ollen heti upeasti RYP 2

Aptus, 19.05.2002

19.05.2002 Helsingin jäähallilla, Aptus showssa Flinkbein Kochany-Krolowa voitti tänään velipoikansa, ollen näyttelyn ROP.
VSP Aptuksessa oli siis Flinkbein Kompletny Pon

PN2 ja samalla ROP VETERAANI näyttelyssä oli näiden sisarusten äiti, Flinkbein Czary .
PN 4 oli
Flinkbein Eterin tytär, Marquee Ear Duster joka sai myös ensimmäisen sertinsä.

SSKY, ERIKOISNÄYTTELY

05.05.2002 SSKY :n Erikoisnäyttelyssä
Flinkbein Puchar Pies oli ROP, sekä päivän päätteeksi myös BIS 3 . PU5 oli Flinkbein Qui Vinsitore , joka samalla sai myös ensimmäisen sertinsä.
VSP tässäkin näyttelyssä oli isosisko Flinkbein Kochany Krolowa
PN2 ja samalla ROP VETERAANI näyttelyssä oli edellisten mamma Flinkbein Czary , joka samalla sijoitettiin myös BIS 4 VET . PN 3 oli toinen veteraanikoira, Gorczyca z Wielgowa

Pentujen ROP oli Flinkbein Srodek , joka aivan mahtavasti sijoittui ryhmäkehissä BIS 1 PENNUKSI .
Flinkbein -kasvattajaryhmä sijoitettiin loppukehissä BIS 3 kasvattajaryhmäksi
ja Flinkbein Eterin jalostusryhmä BIS 2jalostusryhmäksi .

Lahti, int

28.04.2002 Lahden kansainvälisessä näyttelyssä Flinkbein Puchar Pies oli ROP, saaden kansainvälisen muotovalion arvoon vaadittavan viimeisen CACIBinsa
Tämän lisäksi Puchar sijoittui ryhmäkehissä aivan mahtavasti, ollen ryhmävoittaja, RYP 1
VSP näyttelyssä oli isosisko Flinkbein Kochany Krolowa

PN2 ja samalla ROP VETERAANI näyttelyssä oli Gorczyca z Wielgowa ." Karkki" kruunasi mahtavan päivän sijoittumalla myöskin ryhmäkehissä, ollen BIS 5 VET

Pentujen ROP myöskin Lahdessa oli Flinkbein Swietny

Polvijärvi

27.04.2002 Polvijärvellä Flinkbein Swietny oli ROP pentu.
Ryhmäkehissä "Minski" paransi aikaisempaa sijoitustaan ja oli BIS 2 pentu
Onnea upeasta suorituksesta Minski ja Minna

Hyvinkää, pentunäyttely

21.04.2002 Hyvinkään pentunäyttelyssä Flinkbein Srodek puolestaan suoritti ensi-esiintymisensä näyttelykehissä, ja oli ROP pentu.
Srodek sijoittui upeasti myös ryhmäkehissä , ollen RYP 4 pentu
Onnea "Rodo" Heidi ja Jarno !!!

Pentunäyttely

14.04.2002 pentunäyttelyssä ,Tikkurilassa Flinkbein Srebro. oli ROP . Näin myös "Kingi" pääsi ensikertaa kehiin. Uusia kuvia "Kingistä" näyttelyssä "Nuoret Tähdet"-sivuilla.
Olli, Tintti & Kingi, onnittelut !

Nuoret Tähdet

Tukholma, int

30.03.2002 Tukholman kansinvälinsessä näyttelyssä Flinkbein Ogrom oli ROP ja sai Ruotsin CACIBin. PU 2 näyttelyssä oli "Inton" isäpappa, Flinkbein Nokaut.
Onnea Tanja upeasta päivästä !

Lahti, pentunäyttely

24.03.2002 Lahden pentunäyttelyssä Flinkbein Swietny oli ensimmäistä kertaa esiintymässä, ja oli ROP pentu. Samalla se sijoittui upeasti ryhmässä, ollen RYP 4 pentu
Onnea "Minski" ja Minna !!!

Tampere, KV

17.03.2002 Tampereen kansainvälisessä näyttelyssä Flinkbein Puchar-Pies oli VSP, ja sai vastaanottaa sertin ja CACIBin. Näin Pucharista tuli Suomen, Eestin ja Latvian muotovalio.
Kansainvälisen muotovalion arvoon vaadittava aika ei vielä Pucharin kohdalla täyttynyt, sillä ensimmäisen CACIBinsa se sai tasan vuosi aikaisemmin, 17.03.2001 Tampereella, joten ajasta jäi vielä puuttumaan yksi päivä .

PN 2 Tampereella oli Flinkbein Kochany-Krolowa , PN 3 ja samalla ROP VET Flinkbein Czary , PN 4 ja VET 2 Flinkbein Dewiza, ja PN 5 11- kuukautinen Flinkbein Rycina 'Ladna , joka samalla sai myös ensimmäisen sertin.
Flinkbein Eterin tytär, Marquee Ear Duster kilpaili ensimmäistä kertaa junioriluokassa ja sai myös SA:n ollen PN6.

Näyttelysaavutuksia


Vuoden Parhaat:

Pon- kerhon kevätkokouksessa jaettiin perinteiset kiertopalkinnot vuoden 2001 parhaille koirille.
Vuoden 2001 Toiseksi Paras Näyttely- PON oli JV-00, PMV-01, V-01 Flinkbein Puchar-Pies, joka kilpaili koko näyttelyvuoden 2001 juniori- ja nuorten-luokassa, keräsi upealla suorituksellaan mittavat 51p, ja hävisi vain 2 p. jo "vanhalle kehäketulle" Borgåkers Lord Londyn'lle.
Paras näyttely-PON 3. ja samalla myös paras narttu oliKANS&FIN&EST& LTU MVA, JMW-98, W-98,-01 ESTW-99, BALTW-99,-00 Flinkbein Kochany-Krolowa
Vuoden 2001 Paras Veteraani oli ylivoimaisella pistemäräällä KANS & FIN & EST & LT MVA, PLW-00 EUW-00 Flinkbein Czary
Vuoden 2001 Paras TOKO-Pon 2 FIN MVA Flinkbein Elita
MEGA - PON 2001 FIN MVA Flinkbein Elita
Vaatimuksena MEGA-PON -kilpailussa sijoittumiselle on, että koira on kauden aikana kilpaillut vähintään 3 seuraavista lajeista : näyttelyt, toko, agility tai pk-kilpailut.
Elita on ensimmäinen PON, joka on saavuttanut tuloksen MEGA-PON kilpailussa

Lue lisää Vuoden Parhaista ja TOP 20 koirista

Vuoden Parhaat


16.02.2002 IMATRA

Flinkbein Nokaut oli Imatran kansainvälisessä näyttelyssä VSP ja sai viimeisen, puuttuvan CACIBin . Näin "Nokista" tuli KANSAINVÄLINEN MUOTOVALIO.
ROP Imatralla oli Flinkbein ja Marquee kenneleiden yhteisomistuksessa oleva Heidelind's Truth is Out There joka myöskin sai CACIBin näytelystä.
ROP PENTU näyttelyssä oli
Flinkbein Eterin poika, Marquee Even-Steven ja VSP pentu Flinkbein Eterin tytär, Marquee Ear Duster

Näyttelytuloksia


12.02.2002 syntyi pentue, emänä Wiklina z Wielgowa ja isänä Nourak du clos Basiliens.
Pentueet

Uusia kuvia Srodekista (Rodo)
Nuoret tähdet

26.01.2002 KV TURKU
Flinkbein Puchar-Pies esiintyi ensimmäisen kerran Turussa avoimessa luokassa ollen ROP.
CACIBin Puchar sai, mutta sertiä se ei voinut vastaanottaa, koska ko. tuomarilta Pucharilta oli sert jo junioriluokasta.
ROP VETERAANI sekä VSP näyttelyssä oli 10,5 v Gorczyca z Wielgowa, PN2 Flinkbein Kochany-Krolowa ja PN3 sekä VET 1/ 2, SA Flinkbein Dewiza
ROP PENTU näyttelyssä oli
Flinkbein Eterin poika, Marquee Even-Steven

26.01.2002 KEMI
Flinkbein Questa Bambola, "Sivi" kävi elämänsä ensimmäisessä näyttelyssä Kemissä. Sijoituksena ensimmäisestä junioriluokan esiintymisestä upeasti junioriluokan voitto ja KUNNIAPALKINTO. Onnea myös Siville ja Susannalle !.

20.01.2002 HOLLOLA
Flinkbein Ogrom esiintyi ensimmäisen kerran avoimessa luokassa ja oli näyttelyssä ROP.
Näinollen "Intosta" tuli nyt Suomen ja Ruotsin valio.
ROP PENTU näyttelyssä oli
Flinkbein Eterin tytär, Marquee Ear Duster
Näyttelytuloksia

05.01.2002 Flinkbein Rycina Ladna, "Rosi" täytti tasan 9 kk ja pääsi näinollen ensimmäistä kertaa näyttelyihin junioriluokkaan.
Kajaanin KV näyttelyssä , 5.1.-02, "Rosi" otti junioriluokan voiton ja KP:n . Tästä on hyvä jatkaa, onnittelut Ninalle ja Rosille.
Nartut

Vuosi vaihtui ja uusia päivityksia on taas tehty.
Kasvattieni esittelyihin, UROKSIIN ja NARTTUIHIN on lisätty uusia sivuja, ja S-pennut ovat nyt mukana NUORET TÄHDET sivuilla.
Urokset
Nartut
Nuoret Tähdet

Samoin PENTUEET - sivuilla on uusia toiveita ja tulevaisuuden suunnitelmiani, sekä tietenkin tiedot parista lupaavasta pentueesta
Pentueet