polski owczarek nizinny - lagotto romagnolo

Näiltä sivuilta löydät vuoden 2003, kaikkein uusimmat päivitykset, meille tärkeät asiat,tapahtumat ja kuvat.

UUSINTA UUTTA !!! 2003

14.12.2003 NEVSKIY VOITTAJANÄYTTELY 14.12.2003 Venäjällä, Nevskiy Voittajanäyttelyssä, Pietarissa, kävivät pyörähtämässa Flinkbein Wolec ja Flinkbein Swietny .
Wolec oli ROP JUNIORI, sai tittelin Nevskiy JV-03 , ja ryhmäkilpailuissa se pääsi semifinaaliin.
Minski puolestaan oli rodun ROP, sai sekä Venäjän sertin, että CACIBIN, sekä tittelin Nevskiy Voittaja-03

Tämän lisäksi Minski TEKI SEN TAAS !!!
Ryhmäkilpailuissa Minski sijoittui ollen tämän kansainvälisen näyttelyn RYP 1 13.12.2003 on Belgiassa pidetty Belgian Voittajanäyttely. Tässä näyttelyssä Flinkbein Kompletny Ponin ja Xarna van Het Goralenhofin tytär, Jagodas Bis Kaszanka on ollut ROP ja saanut tittelin BELGIAN VOITTAJA -03 JV-03 Olemme tänään, 11.12 , saaneet Kennelliitolta vahvistuksen, että kehässä tapahtuneet sekaannukset on korjattu, ja
Flinkbein Wolec on JV-03 .
Upean näyttelyvuoden 2003 loistava päätös Vuoden viimeinen näyttely, Suomen Voittajanäyttely, järjestettiin suomen itsenäisyyspäivänä 06.12 Messukeskuksessa, Helsingissä.

Flinkbein-koirille näyttely oli aivan upea, 3 voittajatiteliä!
Urosten Juniorivoittaja oli juuri 9-kuukautinen Flinkbein Wolec ,
urosten Voittaja-03 puolestaan oli rodun VSP Flinkbein Puchar Pies ja rodun ROP sekä narttujen Voittaja -03 oli Flinkbein Swietny .
Myös kasvattajaryhmän voitto tuli Flinkbein koirille.

Ensimmäistä kertaa Messukeskuksen voittajanäyttelyssä polskien kasvattaryhmä pääsi jatkoon, sillä BIS kehässä Flinkbein-kasvattajaryhmä nostettiin semifinaaliin. Tämä on sitäkin mahtavampaa, että kuulutusten mukaan lauantaina kasvattajaryhmiä esitettiin enemmän kuin koskaan ennen.

Näyttelyn ehdoton huipennus oli Flinkbein Swietnyn esiintyminen ryhmäkehässä, sillä 2-vuotias "Minski" selvitti itsensä VOITTAJANÄYTTELYN RYP 1 .
Sunnuntaina Minski esiintyi vielä BEST IN SHOW -kehässä, 8000 koiran Voittajanäyttelyn 10 kauneimman koiran joukossa.

Ainoa todella epämiellyttävä ja ikävä asia koko näyttelyviikonlopussa, sattui aivan rotu-kehän lopussa. Kehäsihteerit sotkivat arvostelukaavakkeet urosten juniorivoittajan tulosten merkinnässä, jolloin titteli tuli merkittyä väärään paperiin.
Wolec oli kuitenkin osallistunut koko näyttelyn ajan luokkavoittajana esim kilpailuun sertifikaatista ja vara-sertifikaatista, ja kehäsihteerit ja tuomari olivat tarkistaneet numerot.Jälkeenpäin toisen junioriuroksen "Zamyn" omistajat kuitenkin väittivät, että titteli kuuluu heille, kun se on paperiin merkitty, eivätkä menneet selvittämään asiaa Kennelliiton näyttelytoimistoon.
Mutta asiasta on jätetty Kennelliitolle selvittelypyyntö. Toivottavasti asia kuitenkin saadaan selvitettyä, vaikka näin jälkikäteen alkaakin olla jo vaikeaa. Znowu Sloto ja Zycie-Niechzyje ovat saaneet uudet kuvat.
NUORET TÄHDET !!! Muutama uusi kuva Z-pentueesta, ja lisää on tulossa ihan lähipäivinä.
Pentueen löydät nyt sivuilta : NUORET TÄHDET !!! 09.11.03 Kristiinankaupunki .
Flinkbein Swietny oli ROP Kristiinankaupungissa pidetyssä näyttelyssä, ja pikkuinen veli-puoli Flinkbein Wolec oli ROP-PENTU samaisessa näyttelyssä. 01.11.2003
Flinkbein Srodek kävi Kotkassa, "Kotkan Ruusu" -ryhmänäyttelyssä. Srodek oli siellä ROP ja sai viimeisen valionarvoon vaadittavan sertin, joten myös Srodek on nyt FIN MVA.
Lisäksi Srodek, erittäin innokkaasti esiintyen, selvitti tiensä ryhmäkilpailussa
RYP 4 sijalle.

Samaan aikaan Espoon pentunäyttelyssä, Srodekin "puoli-pikkuveli"
Flinkbein Wolec
oli ROP-pentu Wiklina z Wielgowan ja Pon-Joy Albanin pennuista uusia kuvia. 19.10.2003 Karjaan pentunäyttelyssä
Flinkbein Wolec oli ROP pentu, sekä pärjäsi ryhmissä myös lupaavasti ollen RYP 2 pentu
Onnea Tiina & Wolec Wiklina z Wielgowan ja Pon-Joy Albanin pennuista uusia kuvia .

2 viikkois -kuvia SSKY ERIKOISNÄYTELY 21.09.2003 järjestettiin SSKYn erikoisnäyttely Hyvinkäällä, Wanhan Willatehtaan tiloissa.
Flinkbein Wolec oli näytelyn ROP PENTU ja myöskin loppukilpailussa
BIS 2 pentu
ROP puolestaan oli Flinkbein Puchar Pies , joka sekin menestyi myös ryhmäkilpailuissa, ollen BIS 3
Näyttelyn VSP puolestaan oli Flinkbein Swietny , joka ensimmäistä kertaa avoimessa esiintyessään, sai sertin avoimesta luokasta, tullen näin myös valioksi .
SSKY erikoisnäyttely, kuvat voittajista VAUVA-UUTISIA Wiklina z Wielgowan ja Tanskalaisen Pon-Joy Albanin pennut ovat syntyneet 18.09.2003. Saimme 5 potraa poikaa ja yhden tytön

Lisää tietoa pentueesta
Kuvia pentueesta ja penuista
.

.

Lisäksi joukkoomme on liittynyt 7 viikon ikäinen lagotto romagnolo - tyttö , Budoar Vincita.

Vincitan omat sivut löydät sivuilta :
Omat koirat , Vincita Flinkbein S-pentue täytti 2 vuotta lauantaina, 13.9. Heti sunnuntaina, Porvoon näyttelyssä , 2v ja 1 pv iässä, Flinkbein Srebro otti avoimesta luokasta viimeisen valionarvoon vaadittavan sertin on nyt FIN MVA.
Onnea Tintti ja Kingi !!! Radosna Goralka z Banciarni kävi kevään vauvaloman jälkeen näyttelyssä Tervakoskella 06.09.03. Osna oli siellä ROP ja sai muotovalion arvoon vaadittavan sertin avoimesta luokasta, joten Osna on nyt FIN MVA. Wiklina z Wielgowa on astutettu Tanskalaisella Pon-Joy Albanilla ja pentueen odotetaan syntyvän 20.09.2003.
Lisää tietoa pentueesta Kaksi näyttelyä samalla kertaa... 30.08.2003 tuli kaksi näyttelyä samana päivänä. Aamulla oli Hakunilassa kaikkien rotujen näyttely, jossa oli tuomarina Puolalainen thomas Borkowski. Siellä ROP oli Flinkbein Puchar Pies , "PU 2", ja sert tuli Flinkbein Srodekille ja "pu3" ja vara-sertti menivät velipoika Flinkbein Srebrolle . VSP oli Flinkbein Nokautin tytär Marquee Fiddle Faddle.

Iltapäivällä oli sitten Sipoossa PON-katselmus. Siellä BIS-pentu oli Flinkbein Wolec , aikuisten BIS-2 ja VSP Flinkbein Srodek ja veteraanien BIS oli Flinkbein Dewiza ja ensimmäistä kertaa mukana olleen kunnialuokan voittaja Flinkbein Kompletny-Pon .

Katselmustulokset 25.08.2003 BALTIAN VOITTAJA 25.08.2003 Baltian Woittaja-näyttely, Tallinna - hieno päivä todellakin !!
Kotiin tuomisina oli kaksi Woittaja-titteli, kaksi CACIBia ja yksi vara-CACIB.

Näyttelyn ROP ja siis myös BaltW-03 oli Flinkbein Puchar Pies , PU 2 oli Eestin sääntöjen mukaan avoimessa luokassa esiintynyt, 16 kuukautinen, Figiel hajko Nerita , joka sai sekä eestin sertin, että vara-CACIBIN, ja tulee näinollen saamaan toisen ulkomaan CACIBinsa, koska Puc on jo kans.mva.

VSP tässä näyttelyssä oli Flinkbein Swietny , joka sai sekä Eestin sertin että CACIBin , ja josta tietenkin tuli myös BaltW-03.

18.08.2003 Aura Auran näyttelyssä ROP puolestaan oli Flinbein Swietny ,
joka jyräsi myöskin ryhmäkehässä, ollen tällä kertaa RYP 4.

17.08.2003 isä, poika ja tytär näyttelyissä Vaasan kansainvälisessä näyttelyssä esiintyi, vuoden tauon jälkeen, Scheffelfältets Lucky Luke , ollen näyttelyn ROP. Näin Lucky sai viimeisen KANSAINVÄLISEN MUOTOVALION arvoon vaadittavan CACIBin, ja on nyt siis myös KANS MVA.
VSP tässä näyttelyssä oli Flinkbein Swietny , joka taas sai sekä sertin että CACIBin .

Scheffelfältets Lucky Luken poika Marquee Get-Up-and-Go puolestaan esiintyi ensimmäistä kertaa näyttelyissä Joensuussa, ollen siellä ROP ja saaden ensimmäisen sertinsä.
Onnea isälle ja pojalle !!

17.07.2003 Kokkolassa on käynyt näyttelyissä myös Scheffelfältets Lucky Luken tytär, Flinkbein Rycina 'Ladna , joka puolestaan oli siellä ROP, saaden viimeisen sertinsä ja tullen SUOMEN MUOTOVALIOKSI.
Onnea Rosi !! 09-10.08.2003 Porvoossa, kokkoniemen ulkoilualueella vietettiin Suomen Lagotto klubin kesäpäiviä 9-10.8.03. Siellä järjestetyssä Klub Showssa urosten voittaja sekä näyttelyn VSP oli Peterpan .
Pansin poika, Mandaraban Maliardo oli , PU3 ja Pansin tytär, Mandaraban Maga Minuscola oli PN3.

Samaan aikaan järjestettiin Lohjalla Suomen Pon kerhon tokomestaruuskilpailut, joissa vuoden 2003 tokomestariksi totteli itsensä Scheffelfältets Lucky Luken tytär Marquee Goody Goody . 03.08.2003 Rauma Raumalla 3.8.03 puolestaan ROP oli Flinbein Swietny , joka myöskin uusi ryhmäsijoituksensa, ollen isossa kehässä lopulta RYP 2.

Pentuluokissa lupaavasti näyttelyuransa on aloittanut myöskin Flinkbein Nokautin ja Flinkbein Modelkan tytär, Flinkbein Uroda joka Raumalla oli jo toistamiseen ROP pentu.
Onnea Minski ja Usva !!! 26.07.2003 KV MIKKELI 26.07.2003 Mikkelin kansainvälisessä näyttelyssä Flinkbein Puchar Pies oli ROP, sijoittuen myös ryhmissä ollen lopulta RYP 3. Nuortenluokkaan siirtynyt Figiel Hajko-Nerita sai Mikkelista sertin.
Loma-tapahtumia 16.07. - 19.07.2003 Järjestettiin Vadstenassa, Ruotsissa neljän päivän aikana neljä kansainvälistä näyttelyä.Näyttelyalue oli pienen idyllisen kaupungin iso urheilukenttä ja sen ympäristö. Koiria oli ilmoitettu näyttelyyn 13 eri maasta n. 12 000 koiraa. Oli siinä pienellä kaupungilla tekemistä.

Itse kaupungissa tosin näyttely oli huomioitu hyvin. Kävelykadun liikkeet olivat somistaneet näyteikkunansa leikkikoirilla, koiran kuvilla ja muulla asiaan liittyvällä. Ja melkein joka liikkeen ulkopuolella oli juomakuppi ja raikasta vettä koirille.

Vadstenaan oli ruotsalaisten koirien lisäksi ilmoitettu kahteen näyttelyyn Figiel Hajko-Nerita, joka juuri päivää ennen näyttelyn alkua, täytti 15 kk ja siirtyi nuortenluokkaan, sekä kahteen näyttelyyn Flinkbein Srodek.

16.07.2003 Vadstena Figiel Hajko-Nerita ROP, CACIB, sert
17.07.2003 Vadstena Flinkbein Srodek ROP, CACIB, sert
18.07.2003 Vadstena Flinkbein Srodek ROP, CACIB, sert. Lisäksi Srodek nousi ryhmässä 10 joukkoon.
19.07.2003 Vadstena Figiel Hajko-Nerita vara-CACIB, sert

Vietimme hiukan myös "oikeaa lomaa".
Vadstenasta ajoimme suoraan Tanskaan, jossa vietimme pari todella loistavaa päivää, mm. meren rannalla koirat mukanamme, kuumalla hiekalla.....meressä uiden.
Tanskasta jatkoimme Puolaan, jossa vierailimme ystäviemme luona.......ja taas on pää täynnä uusia suunnitelmia :-)
Lopuksi ajoimme Baltian kautta kotiin. Kotona ehdime olla muutaman tunnin ja sitten taas Mikkeliin....... 06.07.2003 Karjaa Karjaalla, helteisellä urheilukentällä, juniori-uros Figiel Hajko Nerita oli ROP, ja VSP oli, samoin juniori-koira, Scheffelfältets Lucky Luken tytär, Marquee Goody-Goody.
28.06.2003 Taas kuukauden tauko edelliseen näyttelyyn..... :-)

Tällä kertaa Ulvilassa Flinkbein Puchar-Pies oli ROP, ja Flinkbein Swietny oli VSP.
Veteraanien ROP oli Flinkbein Dewitza ja urosten sertti meni junioriluokassa kilpailleelle Figiel Hajko Neritalle .

Tämän lisäksi olemme saaneet joukkoomme uuden Intin, sillä Ilona, Heidelind's Truth is Out There on tänään ollut Trondheimissa, Norjassa ROP ja saanut KANSAINVÄLISEN MUOTOVALION arvoon vaadittavan viimeisen ulkomaan CACIBin sekä Norjan sertin.

Onnea hurjasti Marika & Ilona. MAAILMANVOITTAJA-NÄYTTELY 2003 Vuoden 2003 MaailmanVoittaja-näytely pidettiin Dortmundissa, Saksassa, 29.05-01.06, todella helteisissä olosuhteissa. Ja tuomarin tuntien, me todella juoksimme kehässä. Myöntää täytyy, että nyt loppui jo händleriltä kunto :-)

Euroopanvoittaja-02 Flinkbein Puchar-Pies on nyt myös Maailmanvoittaja-03. Samalla Puchar sai APH-sertin ja VDH-CH tittelin ja CACIBin.

Narttujen vara-Maailmanvoittajan ja VDH-CH tittelin, sekä APH-sertin ja tietenkin vara-CACIBin sai Flinkbein Swietny

Figiel Hajko Nerita oli luokassaan V2 ja siten myös junioriurosten vara-juniorivoittaja

Näyttelyyn oli ilmoitettu 6 Flinkbein Kompletny-Ponin jälkeläistä, 4 eri yhdistelmästä , ja kaikki kuusi koiraa sijoittuivat luokassaan, saaden exellentin.

UROKSET AVOIN LUOKKA
V2 Ponwood's Led Zeppelin (emä.Ponwood Fancy Girl)
V3 Flinkbein Srodek (Emä. Flinkbein Miedziany)

NARTUT JUNIORILUOKKA
V3 Jagodas Bis Kaszanka (emä. Xsarna van hef Goralenhof)
V4 Jagodas Basniowy Pon (emä. Xsarna van hef Goralenhof )

NARTUT AVOIN LUOKKA
V1 Flinkbein Swietny (emä. Flinkbein Miedziany)
V2 Ponwood's Mona Lisa (emä. Wiwa Tangara)

Tuloksia näyttelystä Tähtihetkiä-sivuilla WW-03 Kuukauden huilitauon jälkeen Aptus Showssa, Helsingissä, 25.05.2003, ROP oli nuori, 13 kuukautinen
Figiel Hajko Nerita , joka sai siis ensimmäisen sertinsä.
Vara-sertin otti Flinkbein Srodek

VSP ja myös sertin saaja oli Flinkbein Swietny Onnenhuumaa Lahden KV näyttelyssä, 27.04.03, puolestaan siskolikka,
Flinkbein Swietny oli rodun ROP.

Ja Flinkbein-teamille tuli jo kolmannesta näyttelystä peräjälkeen, mahtava RYHMÄSIJOITUS. Tällä kertaa Swietny oli isossa kehässä RYP 2

Mahtavat onnittelut Minna ja Minski

Ryhmäsijoitukset v.01-> Nämä ovat todellisia TÄHTIHETKIÄ !!! Lappeenrannan pääsiäisnäyttelyssä 21.04.03, lämpimässä kevätilmassa, 19 kuukautinen
Flinkbein Srodek oli rodun ROP.

Tämän lisäksi matkaamme lähti, heti jo toisesta näyttelystä peräjälkeen, upea RYHMÄSIJOITUS RYP 1 , ja ensimmäisenä SUOMESSA, BEST IN SHOW- kilpailussa, sijoittuneena polskina, Srodek nousi mahtavasti näyttelyn 4 kauneimman koiran joukkoon, ollen lopulta BIS 4 .

Ryhmäsijoitukset v.01-> TULOKSIA ja TÄHTIHETKIÄ -sivuilla on tehty hieman uudelleenjärjestelyjä. SSKYn ERIKOISNÄYTTELYN sekä PON-KATSELMUKSEN kaikki tulokset on siirretty TULOKSIA sivulle.

Omat koirani ja kasvattini ovat vuosien mittaan saavuttaneet yhteensä
72 ryhmäsijoitusta ( 16.04.03 mennessä).
Tämä tuntui olevan yhdelle taulukolle ( ja omalle tietokoneelleni ) liikaa, joten ryhmäsijoitukset on nyt jaettu kahdelle sivulle, vuosien 1994-2000 saavutukset ja vuodesta 2001 eteenpäin .
Suomen PON-kerhon kevätkokouksessa 22.03.2003, julkaistiin vuoden 2002 ansioituneet PONit. 10 parhaan uroksen ja nartun joukkoon ylsivät...
2002 - TOP TEN UROKSET

 • 1.Flinkbein Puchar-Pies om. Taija Tuohilampi 57p.
 • 2. Flinkbein Srodek om. Kasv & Heidi Alén 29p.
 • 4. Scheffelfältets Lucky Luke om. Taija Tuohilampi 20p.
 • 6. Flinkbein Kompletny-Pon om. Kasv. & Maija Bragge 10p.
 • 7. Flinkbein Srebro om. Christina Drake & Olli Silvennoinen 9p.
 • 8. Flinkbein Nokaut om. Tanja Salo 7p. 2002 - TOP TEN NARTUT
 • 3. Flinkbein Kochany-Krolowa om. Ulla Jalava 34p.
 • 4. Heidelind´s Truth Is Out There om.T.Tuohilampi ja Marika Toivonen 32 p.
 • 5. Flinkbein Swietny om. Minna Perttula 28 p.
 • 8. Flinkbein Rycina Ladna om. Kasv & Nina Koivisto 14p. 2002 - TOP TEN VET NARTUT
 • 1. Flinkbein Czary om. Ulla Jalava 47p.
 • 3. Gorczyca z Wielgowa om. Taija Tuohilampi 30 p.
 • 4. Flinkbein Dewiza om. Paula Kaukoranta 12p. 2002 - TOP TEN AGILITY
 • 1. Flinkbein Elita om.Tommi Raita-aho 94p Vuoden 2002 parhaat Tampereen kansainvälisessä näyttelyssä 15-16.03.2003 koimme taas aivan mahtavia hetkiä.
  Flinkbein Puchar Pies oli rodun ROP. Tämän lisäksi Puc otti elämänsä seitsemännen ryhmäsijoituksen, ollen "Suomen toiseksi suurimmassa näyttelyssä" upeasti RYP 1 ,

  Flinkbein Srodek toi näyttelystä kotiin sertin, ja sisarensa Flinkbein Swietny sai vara-CACIBin ja tulee siis myöhemmin saamaan CACIBin. Lisäksi Swietny sai vara-sertin. kuvia
  Osnan ( Radosna Goralca z Banciarni) ja Pompulan ( Flinkbein Kompletny-Pon) pennuista kuva. Lisää pentueesta sivuilta Pentueet

  pentuja
  Osnan ( Radosna Goralca z Banciarni) ja Pompulan ( Flinkbein Kompletny-Pon) pentue on syntynyt 16.02.2003. Pentuja syntyi 3 poikaa ja yksi tyttö.

  Lisää pentueesta sivuilta Pentueet

  15.02.2003 KV IMATRA
  Imatran kansainvälinen näyttely järjestettiin 15.02.2003. Tämän näyttelyn rotunsa paras, ROP, oli Flinkbein Swietny , joka siis sai sekä sertin että jo toisen CACIBinsa . Urosten CACIB in puolestaan otti Flinkbein Srodek , jolle se myös oli jo toinen.

  Ryhmäkilpailuissa 17 kuukautinen Flinkbein Swietny nostettiin semifinaaliin, eli 8 parhaan joukkoon.

  Champion of Champions
  "Tervetuloa todistamaan huippukoirien kohtaamista"

  Vuoden 2002 voitokkaimpien näyttelykoirien kunniaksi järjestetävä Gaalailta,
  Champion of Champions &
  Veteran of Veterans

  järjestettiin ravintola Dipolissa, Espoossa, 08.02.2003.

  Kilpailu järjestetään kutsukilpailuna edellisen vuoden tulosten mukaan. Tänä vuonna mukaan oli kutsuttu ja kilpailuun ilmoittautunut 64 Champion of Champions- tittelistä kilpailevaa koiraa sekä 21 Veteran of Veterans- koiraa.

  Ainoana polski owczarek nizinnynä kutsun tähän vuoden huippukoirien kohtaamiseen, oli saanut
  Flinkbein Puchar-Pies .

  25.01.2003 KV TURKU
  Vuoden ensimmäinen näyttely, uusilla, vielä hieman oudoilla, säännöillä, oli 25.1.03 Turun kansainvälinen näyttely.

  Luokkajaot olivat selvillä, mutta kilpailuluokkien kulku oudoksutti, sillä periaatteessa näyttelyssä jäi paras uros ja paras narttu -luokat sijoittamatta, kahta ensimmäistä lukuunottamatta.

  Näyttelyn rotunsa paras, ROP, oli Flinkbein Puchar-Pies . Urosten "serttiluokan" voittaja ja "cacib-luokan" toinen oli Flinkbein Srodek , joka sai siis sekä sertin, että vara-CACIBin.

  Narttujen vastaavat "serttiluokan"voittaja ja "cacib-luokan" toinen oli sisarensa Flinkbein Swietny joka siis myös sai sertin ja vara-CACIN in.
  Koska sekä ROP että VSP -koira olivat jo kansainvälisiä valioita, tulevat sisarukset saamaan ensimmäiset CACIB insa.

  .

  Kaikkien rakastama äiti, mummo, isomummo, ja isoisomummo

  Gorczyca z Wielgowa

  on kuollut tänään, 10.01.2003 , kotona, 11,5 v iässä.

  Sulle pienen polskin lainata voin,
  sanoi Jumala kerran,
  Sille kaksitoista vuotta elämää soin
  tai vain muutaman tuokion verran.
  Sinun tehtäväsi on sitä rakastaa kunnes se ylittää elämän rajan;
  saat nähdä vaivaa ja uurastusta sen pienen elämän ajan.
  Se tuottaa Sinulle monet huolet ja usein vie vaivasi hukkaan,
  mutta surustasi se kantaa myös puolet, ja sen muistot ei unohdukaan.
  Se on maasta ja maaksi sen tultava on, en muuta voi luvatakaan.
  Eihän surusi ole pohjaton, jos et iäksi sitä omaksi saakaan ?

  Ja vastasin Herralle näin:
  Olkoon niin, antaa surunkin tulla.
  Koiranpennulle, jonka sulta sain,
  on silti kylliksi hellyyttä mulla.
  Olen onnellinen, että omistin sen, joka hetkestä kiittäen.
  Ja surun tullessa tuskallisen, sen kestän ymmärtäen.
  Ja kun ystäväni on lähtenyt koirien taivaan maahan,
  tämän kiistojen maailman jättänyt.
  Sen muistoksi, kuulkaahan,
  otan toisen pienen polskin,
  jota hoidan ja rakastan sen pienen elämän ajan.

  Jil Harwoodin runosta vapaasti suomentanut Helena Paavilainen,
  runo lainattu Zornoi-kennelin -sivuilta http://www.kolumbus.fi/kennel.zornoi/bond.html

  Syntynyt
  Flinkbein Modelkan ja Flinkbein Nokautin pentue on syntynyt 19.12.2002
  Kurkkaapa lisätietoja sivuilta Pentueet