FIN & EST MVA
VIVAT FLINKBEIN RIVENDALL

"Vivat"


Vivat 2 vuotta ja FIN MVA


Vivat 2 vuotta ja FIN MVA


Vivat 16 kk

 • syntynyt 31.12.2004
 • isä : PL MVA, Club Winner'04 MAZUR z Gangu Dlugich
 • emä .KANS & PL & PL JUNIORI MVA, WW-02 AFERA Rivendall
 • Kasvattaja : Malgorzata & Tomasz Wiatroszak
 • Omistajat : Taija Tuohilampi & Maija Bragge

 • Vivat asuu Maijan ja Pompulan (Flinkbein Kompletny-Pon) kaverina Rajamäellä

 • sukutaulu

 • Vivat on syntynyt töpöhäntäisenä, ja luonteeltaan se on erittäin iloinen poika.
 • Vivat on käynyt pentuesisartensa kanssa 5 viikon ikäisenä lääkärintarkastuksessa, jolloin koko pentueelta on tutkittu sydämet. Lääkäri on todennut kaikilla puhtaat sydänäänet ja sydämien olevan kunnossa

  Kun Vivat tuli kotiin....
  TÄÄLTÄ LÖYDÄT MATKAKUVIA PUOLASTA

 • Vivat on kahden erittäin menestyksekkään Puolalaisen koiran jälkeläinen.
  isä : MAZUR z Gangu Dlugich
  KANS & PL MVA, Club Winner-04
  Lonkat A1
  Sydän tutkittu ja terve
  TgAA negatiivinen
  emä : AFERA Rivendall
  KANS & PL & NL MVA, PL JUN MVA,MAAILMANVOITTAJA-02
  Lonkat A2
  sydän tutkittu ja terve
  .

   
   Myös Vivat, kuten moni muukin PON-pentumme, on aloittanut näyttelyuransa Suomen PON-kerhon PON KATSELMUKSESSA .
  Vivat esiintyi samassa katselmuksessa Cederin kanssa, Sipoossa 21.08.2005.
  Tuomarina toimi Ruotsalainen Annemarie Thomassen, ja Vivat sai kunniapalkinnon, ollen urospentujen kuudes.

  Seuraava koitos Vivatille olikin 23.10.2005 Hyvinkäällä järjestetty SSKY erikoisnäyttely , jonne Vivat pääsi kisaamaan 9kk ikäisenä jo junioriluokkaan. Näyttelyssä tuomarina toimi Ewa Buklad, Puolasta.

  Iloksemme tulokset tästä näyttelystä olivat todella loistavat, sillä Vivat oli PARAS UROS 3, saaden ensimmäisen sertifikaattinsa.

  Keväällä 2006 Vivat aloitti agility-harjoitukset Maijan kanssa.Siinä vierähti mukavasti kesä,aivan huomaamatta, ja Vivatkin tykästyi agilityyn aivan valtavasti.


   Pitkän pitkän näyttelytauon jälkeen Vivat lähti taas koittamaan näyttelemistä elokuussa 2006, tälläkin kertaa PON KATSELMUKSESSA .
  Katselmus järjestettiin Sipoossa, 19.08.2006 ja tuomarina toimi Elena Ruskovaara.
  Katselmus olikin Vivatille aivan loistava menestys, se voitti ensin nuorimman luokan urokset, senjälkeen kaikki urokset, ja lopulta vielä kaikki polskit, ollen KATSELMUKSEN BEST IN SHOW 1


   
    Sitten seurasikin muutama näyttely :
  26.08.06 KV HÄMEENLINNA jossa Vivat oli PARAS UROS 3, PU3 Hämeenlinnassa, saaden toisen sertifikaattinsa, sekä ensimmäisen CACIBin ( Wolecilta siirtyvä CACIB).

  10.09.06 järjestettiin PON-kerhon jo tutuksi tulleet omat Mestaruuskisat, ja paikkana oli tälläkin kertaa Pohjois-Espoo. Tänä vuonna paikalla olikin suuri joukko innokkaita kisaajia, tosin "virallisissa" toko-luokissa vähemmän. Vivat otti osaa Agilitymestaruuskilpailujen aloittelevien luokkaan. Tuloksena oli : aika: 79,72s tulos: 50

  17.09.06 Hyvinkäällä järjestettiin ryhmänäyttely, jossa Vivat oli tällä kertaa VASTAKKAISEN SUKUPUOLEN PARAS, VSP, ja sai myös sertifikaatin.

  SSKY ERIKOISNÄYTTELY, HYVINKÄÄ 01.10.06 : Sunnuntaina 01.10, Hyvinkäällä järjestettiin SSKYn Erikoisnäyttely, joka oli myös Polskien erikoisnäyttely. Tuomarina oli Puolalainen erikoistuomari, Tomas Borkowski.
  Vivat kilpailu nuortenluokassa, ollen luokkavoittaja ja sijoittuen urosten kilpailuluokassa viidenneksi. Näin Vivat sai myös erikoisnäyttelystä sertifikaatin.

  KV OULU 07.10.06 Vivat oli PARAS UROS 2, PU2, ja sai viidennen sertinsä sekä vara-CACIBin, ja tulee siis saamaan Wolecilta siirtyvänä jo toisen CACIBinsa.

  MAAILMANVOITTAJANÄYTTELY 09-12.11.2006, PUOLA, POZNAN : Lähdimme Puolaan, Poznanin MaailmanVoittaja-näyttelyyn OK-BUSSIEN sinisillä busseilla. Matkalla yövyimme, mennen tulleen, Liettuassa, Kaunasissa, ja perillä Puolassa olimme koko näyttelyn ajan. Kotimatkalle lähdimme maanantaina. Kiitos matkanjärjestäjien ja ammatitaitoisten kuskien meidän matkamme sujui todella upeasti : hotellit olivat hyvät - Kaunasissa vieläpä aivan loistavan kokoiset huoneet, hotellien henkilökunta ystävällistä - ja puhui englantia, busseja ei ryöstetty, emme eksyneet, näyttelyssä olimme joka päivä ajallaan, ja kotiin pääsimme turvallisesti.
  Vivat menestyi Maailmanvoittajanäyttelyssä aivan loistavasti, sijoittuen omassa luokassaan toiseksi :
  UROKSET NUORTENLUOKKA Vivat Flinkbein Rivendall ERI, LUOKKASIJOITUS 2,

  LAPPEENRANTA 08.04.2007 :
  Lappeenrannan näyttely järjestetiin (tänäkin vuonna) pääsiäis-sunnuntaina, nyt 08.04.07. Tiedossahan se on, että näyttelypaikka ei ole niitä kaikkein lämpimimpiä, sillä tämä näyttely järjestetään jäähallissa. PON-kehä oli harjoitushallissa, jossa on kylmä jää alla. Mutta miten sinne aina varaa liian vähän vaatetta päälle.... Lappeenrannassa PARAS UROS 4, PU4 oli Vivat Flinkbein Rivendall . Vivat kilpaili tässä näyttelyssä ensimmäistä kertaa avoimessa luokassa, ja sai myös serttin avoimesta, joka siis samalla oli viimeinen muotovalion arvoon vaadittava sertifikaatti. Vivat on nyt siis FIN MVA